Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de granos de trigo
- 100 g de avellanas (con o sin piel)
- 5 - 6 g de levadura de panadería instantánea
- 100 g de harina integral de espelta
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de semillas de amapola
- 100 g de copos de avena
- 50 g de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 336 g
- Vetten
- 114 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 74.9 g
- Natrium
- 4684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Roscas de espelta y miel con relleno de huevo duro y pepinillos
17h 40min
Panecillos de zanahoria y semillas
15 godz.
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de trigo, centeno y maíz
3u.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h