Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de granos de trigo
- 100 g de avellanas (con o sin piel)
- 5 - 6 g de levadura de panadería instantánea
- 100 g de harina integral de espelta
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de semillas de amapola
- 100 g de copos de avena
- 50 g de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 336 g
- Vetten
- 114 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 74.9 g
- Natrium
- 4684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Matambre arrollado
24h
Pan greñado art
3h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan 100% trigo sarraceno
2h