Vitlök- och kalkongryta

Vitlök- och kalkongryta

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portioner

Ingrediënten

  • färsk persilja skuren i bitar (5 cm)
    2 kvistar
  • vitlöksklyftor
    4
  • lök i kvartar
    100 g
  • olivolja
    50 g
  • vetemjöl
    20 g
  • vatten
    350 g
  • blandade grönsaker (t.ex. morötter, rotselleri, kålrot, se tips), skivade (2 cm)
    500 g
  • färsk timjan
    2 kvistar
    färsk rosmarin
  • grönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad
    2
    2 teskedar grönsaksbuljongpasta
  • salt plus extra efter smak
    ¼ tesked
  • svartpeppar, malen plus extra efter smak
    ½ tesked
  • kalkonbröst, skinnfria (se tips), skuren i bitar (3 cm)
    300 g
  • potatis oskalad, skuren i bitar (2 cm)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1655 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 1305 kJ / 312 kcal
Vetten 14 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen