Apparaten en accessoires
黃豆花生豬蹄湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 50min
4 人份
Ingrediënten
-
中藥材 (王不留行)15 克
-
當歸5 克
-
豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛400 克
-
水500 克
-
生花生仁 浸泡6小時25 克
-
乾燥黃豆 浸泡6小時25 克
-
鹽½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
25.694 g
Calorieën
1181 kJ /
282 kcal
Vetten
18.119 g
Vezels
1.269 g
Koolhydraten
3.505 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
暖呼呼湯粥
10 recepten
Taiwan
Taiwan