黃豆花生豬蹄湯

黃豆花生豬蹄湯

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 中藥材 (王不留行)
    15 克
  • 當歸
    5 克
  • 豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛
    400 克
  • 500 克
  • 生花生仁 浸泡6小時
    25 克
  • 乾燥黃豆 浸泡6小時
    25 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 25.694 g
Calorieën 1181 kJ / 282 kcal
Vetten 18.119 g
Vezels 1.269 g
Koolhydraten 3.505 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...