Apparaten en accessoires
Kartoffelstock nature
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser1450 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken750 g
(3 cm) -
Salz3 TL
-
Milch200 g
-
Butter in Stücken (2 cm)30 g
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
5 g
Calorieën
971 kJ /
232 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Januar/Februar 2023
4 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 50min
Fruchtglace
5min
Älpler Magronen
45min
Riz Casimir
45min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1u. 10min
Älpler Magronen
45min
Käsewähe
50min
Apfelwähe
1u. 15min
Getränkter Zitronencake
1u. 30min
Berner Zopf
1u. 45min
Chügelipastetli
30min