Compatibele versies
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 100.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelado de fruta light
10 min
Croissants no forno com frutos silvestres
Geen beoordelingen
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9h
Queijadinha com laranja
Geen beoordelingen
Bolo floco de neve
4h
Pavlova de laranja e pera - TM6
Geen beoordelingen
Bolo de pera com limão cristalizado e calda de limão - TM6
3u.
Tarte de laranja
2h
Bolo gourmet de chocolate negro
1 Std. 15 Min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8 Std.
Mistura clássica de especiarias para pão, trituração ligeira
5 min
Sopa de cenoura e pera
1h