Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral

Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
6 doses

Ingrediënten

Praliné
  • amêndoa s/ pele
    100 g
  • açúcar
    125 g
  • água
    50 g
Pudim
  • alperce seco
    150 g
  • água
    150 g
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • limão só o sumo
    ½
  • ovos
    6
  • sal
    1 pitada de
  • açúcar mais q.b. p/ polvilhar
    180 g
Cobertura
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    400 g
  • açúcar em pó
    20 g
  • limão só o sumo
    ½

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 100.6 mg
Eiwitten 8.8 g
Calorieën 2560.9 kJ / 612.1 kcal
Vetten 33.7 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 74.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...