Compatibele versies
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 100.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete Sichuan
50min
Xarope de açúcar mascavado
20 min
Rolos primavera com legumes - TM6
1h
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1h
Cheesecake
1h 30min
Coronation Chicken Sandwich
45min
Pudim de morcela com trilogia de manga
9h 30min
Piza com almôndegas, molho picante, scamorza e pimento
Pas d’évaluation
Molho de tomate
35 Min
Soufflé gelado de lima
Pas d’évaluation
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4h
Lasanha de curgete - TM6
2h 15min