Compatibele versies
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 100.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelado de coco e amendoim
8 Std.
Salada de maçã espiralizada com molho de limão - TM5
Geen beoordelingen
Cocktail sem álcool de chai e baunilha
Geen beoordelingen
Bolo de iogurte com cobertura de doces
50min
Nuvens de morango
5sa 20 dk
Mini bolos de limão com cobertura de alecrim
1h 15min
Filhós de arroz
1u.
Bolacha com morangos e chantilly
45min
Cheesecake
1u. 30min
Gelado de natas e chocolate em camadas
8 godz. 30 min
Torta merengada com chantilly e framboesa
45min
Arroz-doce de leite condensado
1u.