Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 Std. 15 Min
Crostata di mele
1u. 15min
Ratatouille
40min
Asparagi con patate
50min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Penne alla puttanesca
35min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40min
Tortini mediterranei alle verdure
Geen beoordelingen
Parmigiana di melanzane
2h