Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3h 15 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Chutney di pesche con curry
Geen beoordelingen
Gugelhopf veloce
Geen beoordelingen
Ragù di lenticchie
1h 30min
Risotto ai peperoni
35 Min
Crostata di marmellata
1h 10min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min