Chutney di zucca e albicocche

Chutney di zucca e albicocche

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
3 vasetti

Ingrediënten

  • 1 di cipolla tagliata a metà
  • 150 g di albicocche secche, denocciolate tagliate
    a metà
  • 500 g di polpa di zucca (es. hokkaido) a
    pezzi
  • 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
  • 100 g di semi di zucca
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe nero a grani
  • 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
  • 2 chiodi di garofano
  • 500 g di aceto di vino bianco
  • 250 g di zucchero di canna

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 vasetto

Eiwitten 14 g
Calorieën 3029 kJ / 724 kcal
Vetten 16 g
Vezels 10.6 g
Koolhydraten 122 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...