Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone con ceci
40 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Minestrone
45 Min
Minestrone
45 Min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Crostata ai lamponi
1 Std.
Focaccia con pomodori
40 Min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min