瑞士卷

瑞士卷

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

蛋糕体制作
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) (蛋液总量在250克以上)
    5 颗
  • 色拉油
    60 克
  • 牛奶
    60 克
  • 低筋面粉 过筛
    80 克
  • 柠檬汁
    1 - 2 滴
  • 细砂糖
    60 克
  • 玉米淀粉 过筛
    10 克
奶油内馅及制作
  • 稀奶油
    250 克
  • 细砂糖
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 111.4 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 2484 kJ / 594.3 kcal
Vetten 43 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraten 40.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...