Apparaten en accessoires
Porre- og skinketærte
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
8 portioner
Ingrediënten
Tærtedej
-
smør plus ekstra til smøring100 g
-
bagehvedemel plus ekstra til drys200 g
-
ricotta ost godt drænet (se tip)100 g
-
bagepulver1 tsk
-
salt1 tsk
Fyld
-
goudaost skåret i stykker (3 cm)200 g
-
porrer trimmede og skåret i ringe (ca. 5 mm)350 g
-
vand400 g
-
fløde, 35 %150 g
-
æg4
-
skinke skåret i stykker (2 cm), (se tip)100 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
salt½ tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1072.4 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
1792.5 kJ /
426.8 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
20.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oktoberfest
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cheesecake med woodruffsirup
Geen beoordelingen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Geen beoordelingen
Pizzahorn
Geen beoordelingen
Blomsterboller
Geen beoordelingen
Ciabatta
Geen beoordelingen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Geen beoordelingen
Lasagneruller med spinat
Geen beoordelingen
Salte aperitifstjerner
Geen beoordelingen
Mini franskbrød med blommefyld
Geen beoordelingen
Juletræscanapeer
Geen beoordelingen
Juletræsbrød
Geen beoordelingen
Brød af boghvede, chia og kerner
Geen beoordelingen