Porre- og skinketærte

Porre- og skinketærte

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
8 portioner

Ingrediënten

Tærtedej
  • smør plus ekstra til smøring
    100 g
  • bagehvedemel plus ekstra til drys
    200 g
  • ricotta ost godt drænet (se tip)
    100 g
  • bagepulver
    1 tsk
  • salt
    1 tsk
Fyld
  • goudaost skåret i stykker (3 cm)
    200 g
  • porrer trimmede og skåret i ringe (ca. 5 mm)
    350 g
  • vand
    400 g
  • fløde, 35 %
    150 g
  • æg
    4
  • skinke skåret i stykker (2 cm), (se tip)
    100 g
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1072.4 mg
Eiwitten 18.7 g
Calorieën 1792.5 kJ / 426.8 kcal
Vetten 29.9 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 17.9 g
Koolhydraten 20.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen