Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Haselnüsse, mit Haut oder blanchiert
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g brauner Zucker
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 1 TL Zimt
- ½ TL Nelkenpulver
- 270 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 400 g rotes Johannisbeergelee
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmorkuchen (vegan)
1h 20min
Nuss-Spätzle mit Pflaumenkompott
40 min
Pflaumen-Clafoutis
1h 15min
Glutenfreie Speck-Quiche
1 Std. 40 Min
Glutenfreie Kürbistarte
3h
Quittengelee
12h
Nusseis mit Lavendel-Zitrus-Crumble
17 Std.
Birnentarte
2 Std.
Waldfrucht-Konfitüre
1h
Linzer Torte
1h
Springerle
26 Std. 20 Min
Linzer Torte
3h