Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Haselnüsse, mit Haut oder blanchiert
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g brauner Zucker
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 1 TL Zimt
- ½ TL Nelkenpulver
- 270 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 400 g rotes Johannisbeergelee
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eier hellblau färben
55 min
Linzer Torte
3h
Linzer Torte
1 godz.
Safran-Baiser-Kuchen
1 godz.
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
2 Std.
Quittengelee
12h
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 min
Birnenbrot
9 godz. 40 min
Granola-Clusters
50 min
Kartoffel-Porree-Suppe
1 godz.
Spitzbuben
2 Std.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3h