Japansk yaki udon med kjøttdeig

Japansk yaki udon med kjøttdeig

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • hvitløksfedd
    2
  • ingefær, fersk i tynne skiver (2 mm)
    10 g
  • sesamolje
    60 g
  • sukker
    20 g
  • riseddik
    1 ss
  • soyasaus
    40 g
  • rød paprika delt i strimler (ca. 5 cm x 1 cm)
    150 g
  • pak choy delt i biter (2-3 cm)
    200 g
  • rødløk delt i tynne skiver (0.5 cm)
    50 g
  • kjøttdeig feks. svin, okse, kylling, kalkun
    400 g
  • salt
    ½ ts
  • østerssaus
    20 g
  • udon nudler
    400 - 460 g
  • vårløk delt i tynne skiver (2 mm)
    20 g
  • sesamfrø, ristede
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1348 mg
Eiwitten 23.7 g
Calorieën 2694.8 kJ / 644.1 kcal
Vetten 37.8 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 10.1 g
Koolhydraten 49.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen