Apparaten en accessoires
Ravioli med reke og asparges basilikum
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
4 porsjoner
Ingrediënten
Basilikum pastadeig
-
basilikumblader, ferske30 gram
-
egg, store (63-73 g)3
-
pasta mel330 gram
-
olivenolje1 spiseskje
-
havsalt1 teskje
Ravioli fylling
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 gram
-
brød15 gram
-
smør, usaltet i terninger25 gram
-
løk delt i fire120 gram
-
asparges treige ender forkastet100 gram
-
scampi, rå, store utviklet30 gram
-
eggeplomme1
-
malt svart pepper¼ teskje
montering
-
pasta mel for dryssing
koking
-
vann for koking av pasta
-
havsalt1 teskje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porsjon
Natrium
1280.4 mg
Eiwitten
23.4 g
Calorieën
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
70.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fristelser fra Roma
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kylling Penne med safran
Geen beoordelingen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Geen beoordelingen
Kylling-tagliatelle med pesto
Geen beoordelingen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Geen beoordelingen
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Geen beoordelingen
Rekelinguine med krabbe
Geen beoordelingen
Squashpasta med røkt laks
Geen beoordelingen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Geen beoordelingen
Vegetarlasagne
Geen beoordelingen
Makaronigrateng
Geen beoordelingen
Pasta med grønnsaksragu
Geen beoordelingen