Ravioli med reke og asparges basilikum

Ravioli med reke og asparges basilikum

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
4 porsjoner

Ingrediënten

Basilikum pastadeig
  • basilikumblader, ferske
    30 gram
  • egg, store (63-73 g)
    3
  • pasta mel
    330 gram
  • olivenolje
    1 spiseskje
  • havsalt
    1 teskje
Ravioli fylling
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    60 gram
  • brød
    15 gram
  • smør, usaltet i terninger
    25 gram
  • løk delt i fire
    120 gram
  • asparges treige ender forkastet
    100 gram
  • scampi, rå, store utviklet
    30 gram
  • eggeplomme
    1
  • malt svart pepper
    ¼ teskje
montering
  • pasta mel for dryssing
koking
  • vann for koking av pasta
  • havsalt
    1 teskje

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1280.4 mg
Eiwitten 23.4 g
Calorieën 2320.4 kJ / 554.6 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 70.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen