Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Mehl
- 3 Eier
- 1 Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 500 g Quark, 20% Fett
- 150 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zitronensaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1546 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 342 mg
Alternatieve recepten
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Sägespänekuchen
2 Std.
Grüner Krümel
2 Std.
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 godz.
Einfache Herrentorte
5 Std. 45 Min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Omas bester Mohnkuchen
1 godz.
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min