Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 120 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 7 białek (ok. 240 g)
- 1 szczypta soli
- 120 g cukru
- 240 g mąki pszennej
- 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 100 g maku
- cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 631.9 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 49.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Makowiec japoński Sławomira Zabawy
2 godz. 30 min
Warkocz makowy
2h 45 min
Keks
2 godz. 30 min
Ciasto jesienne z gruszkami i jabłkami
1 godz. 15 min
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 godz. 25 min
Kokosanki
1h
Czekoladowe ciasto na białkach
1h 10min
Pączki pieczone
2h 40min
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2h
Buchty z powidłami śliwkowymi
2 godz. 30 min
Ślimaczki z pigwą i marcepanem
1h 50min
Słodkie węzełki z rodzynkami
2h 45 min