Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 białek (ok. 250 g)
- 1 szczypta soli
- 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 160 g mąki pszennej
- 100 g cukru
-
40
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 1 opakowanie cukru wanilinowego (ok. 16 g) - 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- cukier puder, do posypania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1106 kJ / 264.4 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 76.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piegusek na białkach
1 Std.
Ciasto czekoladowe z whisky
2u. 35min
Babka drożdżowa z rodzynkami
6u.
Ciasto pomarańczowe z Varomy
50 Min
Ciasto z cytrusową marmoladą
2 Std.
Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)
2h 30min
Mazurek cytrynowy
2 Std.
Klasyczne brownie
50 Min
Jogurtowy sernik z kawą zbożową na zimno
6 Std. 30 Min
Drożdżowa babka pomarańczowa z lukrem
3h
Tarta z krojonymi gruszkami i czekoladą (TM6)
1h 40min
Tort Sachera
3h 30min