![Peras al vino tinto y vainilla Peras al vino tinto y vainilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/93898_1324-0-3144-3144.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de piloncillo granulado
- 750 g de vino tinto
- 1 cucharada de vainilla
- 3 piezas de anís estrellado
- 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1541 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Mousse de mamey
2h
Mousse de cilantro y jalapeño
1ч. 5 мин.
Duraznos al anís
12u. 30min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 godz.
Gelatina de rompope
5h 20min
Gelatina de mango
15min
Flan de manzana
2h
Budín de limón
50 мин.
Mermelada de jitomate y chile
1h 15 min
Sabayón
15min
Mermelada de naranja
40min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h