Peras al vino tinto y vainilla

Peras al vino tinto y vainilla

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porciones

Ingrediënten

  • 400 g de piloncillo granulado
  • 750 g de vino tinto
  • 1 cucharada de vainilla
  • 3 piezas de anís estrellado
  • 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 1 g
Calorieën 1541 kJ / 367 kcal
Vetten 0 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...