Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zaczyn typu poolish
- 150 g wody
- 150 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 1 mały kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna grochu (1 g)
Ciasto właściwe
- 150 g wody, plus dodatkowa ilość do posmarowania
-
10
g ekstraktu słodowego w proszku
of 10 g miodu - 10 g masła, miękkiego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 360 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 łyżeczki soli
- 5 g drożdży świeżych, pokruszonych
- mak, do posypania
- 5 - 10 kostek lodu lub ½ szklanki wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 812.2 kJ / 194.1 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 468.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabatty na zakwasie
17 Std.
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Szybkie kajzerki
1h 50 min
Bułki wielozbożowe z orzechami
3h 40min
Bułki-trojaczki z ziarnami
2u. 40min
Podłużne bułki pszenne
3h 30min
Chleb drwala
24 Std. 30 Min
Chleb tygrysi
4h
Zakwas pszenno-jabłkowy
48 Std. 20 Min
Słodkie maślane rogale
2h 10min
Kajzerki
15 godz. 45 min