Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zaczyn typu poolish
- 150 g wody
- 150 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 1 mały kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna grochu (1 g)
Ciasto właściwe
- 150 g wody, plus dodatkowa ilość do posmarowania
-
10
g ekstraktu słodowego w proszku
of 10 g miodu - 10 g masła, miękkiego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 360 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 łyżeczki soli
- 5 g drożdży świeżych, pokruszonych
- mak, do posypania
- 5 - 10 kostek lodu lub ½ szklanki wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 812.2 kJ / 194.1 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 468.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zakwas pszenno-jabłkowy
48 Std. 20 Min
Chleb tygrysi
4h
Chleb wenecki na zakwasie
17h 10 min
Bagietki
15 godz.
Prosty chleb mieszany
3 Std. 40 Min
Podłużne bułki pszenne
3h 30 min
Szybkie kajzerki
1h 50min
Bułki wielozbożowe z orzechami
3 Std. 40 Min
Kajzerki
15h 45min
Chleb drwala
24h 30min
Ciabatty na zakwasie
17h
Tradycyjne bagietki
2 godz. 30 min