柿子奶黃月餅 (無麩質)

柿子奶黃月餅 (無麩質)

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 2u.
10 個

Ingrediënten

奶黃餡
  • 奶油乳酪
    60 克
  • 鮮奶油
    60 克
  • 赤藻糖醇
    30 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 鹹蛋黃
    4 顆
  • 2 顆
無麩質月餅皮
  • 杏仁粉
    110 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 赤藻糖醇
    15 克
  • 1 顆
  • 蜂蜜
    5 克
  • 紅麴粉
    1 茶匙
  • 抹茶粉
    ½ 茶匙
組裝和烘烤
  • 蛋白 打散
    1 顆

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 個

Natrium 94 mg
Eiwitten 4.7 g
Calorieën 572.4 kJ / 136.8 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 75.2 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...