Gresk rispudding (Rizogalo)

Gresk rispudding (Rizogalo)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
6 porsjoner

Ingrediënten

  • vann pluss 4 ss til maismelet
    350 g
  • hvit ris, mellomkornet (se tips)
    80 g
  • melk
    1000 g
  • sukker
    100 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • maismel
    5 ss
  • kanel, malt til dryssing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 7 g
Calorieën 1057 kJ / 251 kcal
Vetten 6 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen