Fersken i hvitvinsirup

Fersken i hvitvinsirup

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u.
4 porsjoner

Ingrediënten

  • fersken kommer an på størrelse
    6 - 8
  • lønnesirup, ren
    100 g
  • hvitvin
    600 g
  • vann
    300 g
  • kanelstenger
    2
  • vaniljestang del i to på langs og skrapt frø
    1
  • sitronsaft (ca. 2 sitroner)
    80 g
  • sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg
    6 stykker
  • stjerneanis
    3
  • mynte, fersk kun blader, til pynt
    1 - 2 kvister
  • gresk yoghurt to serve (valgfritt)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 62.8 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 968.3 kJ / 230.5 kcal
Vetten 1.6 g
Vezels 11.9 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 42.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen