Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 20 g azeite
- 150 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio de queijo
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 80 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 80 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 130 g queijo feta esfarelado
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 5 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2674.3 kJ / 639.2 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 916.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40 Min
Empanadas de cavala e ovo sem glúten
1u. 10min
Fondue de chocolate
15 Min
Salada de salsicha, queijo e rabanetes - TM6
25min
Hambúrgueres bahn mi em pão a vapor com pickles de cenoura
1 Std. 20 Min
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50 min
Keftedes (almôndegas)
2 Std. 30 Min
Mini galetes de cogumelos
1h 45min
Salada de frango e abacate
25min
Empanadas de frango
2 Std. 30 Min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 Min
Bruschettas de tomate e ricota
25min