Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 20 g azeite
- 150 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio de queijo
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 80 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 80 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 130 g queijo feta esfarelado
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 5 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2674.3 kJ / 639.2 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 916.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccias
2h
Spanakopitas de carne e espinafres
1 Std. 5 Min
Tarte com recheio de peru
1 Std. 30 Min
Trouxas de legumes
1 Std.
Tábua de Verão - Húmus de lentilhas, salada, pão pita tostado e Bellini de pêssego
2h
Waffles de milho e molho de carne picante
45 min
Tarteletes de queijo-creme
30min
Bruschetta de tomate e manjericão
20min
Tarte tatin de tomate
1 Std. 10 Min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Keine Bewertungen
Crepes com salmão e queijo-creme
55 min
Empanada Catalã
2h