Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 300 g de cebolla en octavos
- 1 hoja de laurel seca (optioneel)
- 800 g de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 6 - 8 dientes de ajo chafados con piel
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco, picado (hojas y parte del tallo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2610 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1971.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de pulpo a feira
3 Std. 30 Min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1 godz.
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Salmón especiado con patatas
1 godz.
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45 min
Vieiras con dos salsas
45 min
Minirollitos de langostinos con setas y salsa teriyaki
1 godz.
Costillas teriyaki y verduras agridulces (MEATER)
2 godz.
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Pulpo a feira con cachelos
55min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 min