Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ay çekirdeği içi
- 230 g su
-
10
g beyaz şarap
of 10 g su - 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 30 g su (bk. Öneriler)
- ¼ tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 6 - 7 g soya sosu (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 257.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 Std. 35 Min
Avokadolu Mayonez
15min
Sebze Bulyon
1h
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35min
Mayonez
10min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min