Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g passas de uva
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 200 g leite
- 100 g manteiga cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco ( 8 g aprox.) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
-
100
g açúcar
of 100 g açúcar mascavado - 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g avelã
- 150 g chocolate
- 200 g maçã s/ casca e s/caroço, cortada em pedaços
-
50
g açúcar
of 50 g açúcar mascavado - 2 c. chá de canela em pó
Montagem
- Natas q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3111.4 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 325.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon de laranja quase sem açúcar
1h 15min
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Queques de baunilha com doce de framboesa
1h
Pão de banana com cobertura de queijo
1h 30min
Pão alemão
2h
Galete de frango familiar
1h 55min
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25min
Bimbynellos da Cátia Domingues
3h
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 Std. 45 Min
Mini caracóis de canela
1h 30min
Esparguete arrabiata com atum
30min
Tarte intensa de chocolate
2h 30min