Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g passas de uva
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 200 g leite
- 100 g manteiga cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco ( 8 g aprox.) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
-
100
g açúcar
of 100 g açúcar mascavado - 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g avelã
- 150 g chocolate
- 200 g maçã s/ casca e s/caroço, cortada em pedaços
-
50
g açúcar
of 50 g açúcar mascavado - 2 c. chá de canela em pó
Montagem
- Natas q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3111.4 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 325.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colchão de noiva
1h 10 min
Bolo-rei escangalhado
6h
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25min
Bolachas de abóbora da Sena
1hod. 25min
Tarte de abóbora com chocolate branco e noz sem glúten
2 Std. 30 Min
Queques de cenoura a vapor
50 min
Brioche de abóbora
2hod.
Amêndoas de chocolate preto e piripíri
30 λεπτ.
Muffins de peru e ovo
1hod.
Amêndoas de chocolate branco e coco
30 λεπτ.
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45 min
Vulcão de chocolate a vapor
50 min