Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
of 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 Min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1 godz. 5 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 godz. 20 min
Tavuklu ve Körili Darı
Brak ocen
Bloody Mary
15min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 godz. 30 min