Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
of 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25 min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Geen beoordelingen
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Geen beoordelingen
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.