Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
of 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Patates Graten
1sa 10 dk
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Guacamole
15min