Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g bal kabağı eti, sert kabukları iyice
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
120
g patates, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
30
g pırasa, boydan ikiye kesilimiş,
dilimlenmiş (2 cm) -
50
g balık fileto, (dip balığı olmayan,
derisiz, kılçıksız fileto mevsim
balığı), parçalara bölünmüş
(3-4 cm) - 200 g su
- ½ tatlı kaşığı zeytinyağı
- Voeding
- per 2 porsiyon
- Calorieën
- 894 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Brak ocen
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Havuçlu Meyve Lapası
Brak ocen
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min