
Compatibele versies
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Couronne de Pavlova
- 250 g de sucre
- 200 g de blancs d'oeufs (± 6-7 blancs d'oeufs), à température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de maïzena
Coulis de framboise
-
200
g de framboises
of 200 g de framboises surgelées dégivrées 1 heure à température ambiante - 100 g de sucre
- 20 g de jus de citron
Chantilly et montage
- 500 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 2 - 4 figues fraîches (optioneel)
- 1 grenade égrainée
- 2 brins de menthe fraîche les feuilles uniquement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 358.5 kcal / 1500.1 kJ
- Eiwitten
- 4.1 g
- Vetten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Natrium
- 54.4 mg