Apparaten en accessoires
Sup Iga Babi dengan Jamur Shitake dan Kembang Tahu
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 10min
6 porsi
Ingrediënten
-
jamur shitake kering dibilas60 g
-
kembang tahu kering dibilas60 g
-
iga babi bakut (spare ribs), potong kecil-kecil (4 cm)500 g
-
air tambahkan untuk merendam jamur1800 g
-
jujube (kurma merah) biji dibuang, dibilas30 g
-
lengkeng kering (optioneel) dibilas20 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
garam1 ½ sdt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsi
Natrium
642 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
870 kJ /
208 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Masak Lambat: Sup dan Rebusan
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
30min
Sup Jamur Kurma Merah
Geen beoordelingen
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Geen beoordelingen
Sup Krim Kacang Polong
Geen beoordelingen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Geen beoordelingen
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1u. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Geen beoordelingen
Tekwan
1u. 45min
Tom Yum Udang
15min
Sup Labu Kuning
25min