Apparaten en accessoires
南瓜炖饭
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
8 人份
Ingrediënten
-
帕玛森乳酪 去除硬皮,切块,3厘米120 克
-
南瓜肉 切块400 克
-
水100 克
-
盐2 茶匙
-
特级初榨橄榄油20 克
-
意大利烩饭专用米400 克
-
蔬菜高汤 (参考贴士)700 克
-
牛油 室温,切小块60 克
-
现磨黑胡椒粉1 茶匙
-
新鲜黑松露 切片1 粒
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10 g
Calorieën
1481 kJ /
354 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
43.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名厨坤恩的美食秘境
10 recepten
Internationaal
Internationaal