Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 c. chá de sal
- 400 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo
- 50 g queijo parmesão
- 1 dente de alho
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas às rodelas
- 50 g chourição
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Bengalas de Natal
50min
Sortido de bolachas
2h
Fantasmas no empadão
1hod. 20min
Dedos de salsicha do Halloween
1 Std.
Ossos com chocolate
1 Std. 45 Min
Massa verde com olhos
40 Min
Dedos de amêndoa
2h
Olhos de queijo e azeitona
1hod. 20min
Wraps de delícias do mar e pickles
15 Min
Bolos-fantasma
1 Std.
Cemitério de Halloween
35min
Wraps de frango e ananás
30min