Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 800 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 2 - 3 havuç, küçük boy (yakl.200 g), enlemesine 2-3 parçaya bölünmüş
- 150 g bezelye, taze ya da dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1190 g su
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk karabiber, ekstra 1-2 tutam karabiber
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 50 g un
-
50
g beyaz şarap
of 50 g su - 100 g krema
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1874 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Orman Kebabı
1u.
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Güllaç
3 Std. 25 Min
Matchalı Dondurma
10h 30 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Keine Bewertungen
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Keine Bewertungen
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Keine Bewertungen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1u. 20min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1u. 30min