Compatibele versies
Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta
- 50 g di rum
- 2 limoni, non trattati
- 1000 g di zucchero gelificante 2:1
- 2000 g di mele acidule (ad es. Boskoop), a pezzi (3 x 4 cm)
- 2 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 - 4 cucchiai di cannella in polvere, a piacere
- 4 chiodi di garofano
- 100 g di mandorle a bastoncini
- 4 - 6 cucchiai di liquore all'amaretto (ad es. Amaretto)
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 2141.7 kJ / 511.9 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 3.5 mg
Alternatieve recepten
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Spumone ai frutti di bosco
10 min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 Min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Zuppa di verdure
25min
Involtini estivi
30 min
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15min
Mousse al cioccolato vegana
30 min
Verdure stufate
45 min