Compatibele versies
Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta
- 50 g di rum
- 2 limoni, non trattati
- 1000 g di zucchero gelificante 2:1
- 2000 g di mele acidule (ad es. Boskoop), a pezzi (3 x 4 cm)
- 2 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 - 4 cucchiai di cannella in polvere, a piacere
- 4 chiodi di garofano
- 100 g di mandorle a bastoncini
- 4 - 6 cucchiai di liquore all'amaretto (ad es. Amaretto)
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 2141.7 kJ / 511.9 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 3.5 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45 min
Spaghetti con ragù di cavolfiore
Geen beoordelingen
Gelato alla frutta
5min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
Senape di fichi
1h
Gelatina di ribes
50min
Insalata di barbabietole
10min
Senape indiana
15min
Riso al latte
1h
Pane integrale al vapore
2h
Integratore per le difese immunitarie
5min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min