Apparaten en accessoires
Aloo Gobi
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porsi
Ingrediënten
-
kentang dikupas, potong kasar (2 cm)250 g
-
cabai hijau besar biji dibuang1
-
biji jinten putih dipanggang1 sdt
-
ketumbar bubuk2 sdm
-
kunyit bubuk½ sdt
-
cabai merah bubuk½ sdt
-
air60 g
-
garam batu sesuai selera½ sdt
-
kuntum kembang kol250 g
-
tomat (berkisar 1 tomat), potong dadu (1 cm)150 g
-
ketumbar segar daun saja, dicincang, untuk hiasan1 sdm
-
minyak wijen murni1 sdm
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsi
Eiwitten
4 g
Calorieën
490 kJ /
117 kcal
Vetten
4 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sambal Tumis Udang
30min
Tempe Almond
96u.
Tempe Kedelai
72u.
Penne Arrabbiata Udang
30min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Geen beoordelingen
Tempe Gembus
72u.
Brokoli Saus Jamur
Geen beoordelingen
Gandum Bulgur
Geen beoordelingen
Kacang Canelini Lembut
Geen beoordelingen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Geen beoordelingen
Lumpia Sayur
2u. 10min
Deviled Eggs
Geen beoordelingen