Apparaten en accessoires
花草茶與脆餅
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
10 人份
Ingrediënten
脆餅
-
椰子油, ,多備一點塗抹用葡萄籽油 多備一點塗抹用
-
肉桂粉1 茶匙
-
紅糖1 大匙
-
蛋白7 顆
-
鹽1 小撮
-
麵粉180 - 200 克
花草茶
-
2 包 乾燥洛神花乾燥洛神花2 茶匙
-
新鮮薄荷葉5 枝
-
檸檬馬鞭草 (optioneel) 取葉3 枝
-
新鮮香茅5 枝
-
新鮮甜菊葉5 枝
-
水1500 - 1800 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
51.7 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
941.8 kJ /
225.1 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
35.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
用低溫烘培自製美味
10 recepten
Taiwan
Taiwan