柿子杏仁派

柿子杏仁派

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 無鹽奶油 切塊室溫軟化,多備一點塗抹用
    5 克
  • 派皮 (冷凍),放室溫解凍,市售或自製(詳見要訣)
    1 張
  • 高筋麵粉 灑粉用
    少許
  • 甜柿 削皮、切片
    1 顆
  • 黑糖
    1 ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮迷迭香 多備一點裝飾用
    1 枝
    ¼ 茶匙 乾燥迷迭香
  • 蘭姆酒
    1 大匙
杏仁派餡
  • 無鹽奶油 切塊室溫軟化
    60 克
  • 細砂糖
    60 克
  • 打散
    1 顆
  • 杏仁粉
    70 克
  • 蘭姆酒
    1 大匙
  • 杏桃果醬
    1 大匙
  • 1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 62.5 mg
Eiwitten 12.1 g
Calorieën 3772.2 kJ / 902.5 kcal
Vetten 43.3 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 156.2 g
Koolhydraten 119.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...