Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke

Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 portioner

Ingrediënten

  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering
    25 g
  • porrer fint skåret
    80 g
  • kartofler skrællet og skåret i mindre stykker
    380 g
  • Karl Johan-svampe, tørrede gennemblødt og klemt
    10 g
  • vand
    380 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • parmaskinke skåret i tynde strimler
    1 skive
  • purløg, frisk fint hakket
    4 kviste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1347 kJ / 322 kcal
Vetten 17.9 g
Vezels 4.3 g
Koolhydraten 32.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen