Karryris med røget laks

Karryris med røget laks

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portioner

Ingrediënten

  • persilleblade, friske
    10 g
  • vand
    1000 g
  • grøntsagsbouillon
    2 tsk
    2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
  • ris, basmati skyllet
    200 g
  • æg medium
    4
  • fiskefilet, med eller uden skind røget (f.eks. ørred, makrel, laks)
    300 g
  • karry mild
    2 tsk
  • løg halveret
    90 g
  • fed hvidløg
    1
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    70 g
  • smør, usaltet skåret i mindre stykker
    40 g
  • ingefær, stødt
    ½ tsk
  • kardemomme, stødt
    ¼ tsk
  • citronsaft, friskpresset til at krydre med

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 129.2 mg
Eiwitten 24.9 g
Calorieën 1716.7 kJ / 410.3 kcal
Vetten 14.1 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen