Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)

Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portioner

Ingrediënten

  • salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med
    ¾ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)
    4
    4 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver, se tip)
  • citronskal, revet økologisk
    2 spsk
  • ekstra jomfruolivenolie
    80 g
  • blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker
    200 g
  • persilleblade, friske
    6 kviste
  • citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)
    50 g
  • vand
    500 g
  • kartoffel skåret i 3 mm skiver
    400 - 600 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1169 mg
Eiwitten 70 g
Calorieën 2890 kJ / 691 kcal
Vetten 32 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen