Svampe med spinat- og parmesanfyld

Svampe med spinat- og parmesanfyld

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portioner

Ingrediënten

  • parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
    60 g
  • champignoner, friske store (ca. 400 g)
    16
  • fed hvidløg efter smag
    2 - 3
  • olivenolie plus ekstra til at smøre med
    20 g
  • helbladet spinat, frost optøet og overskydende vand presset ud
    300 g
  • creme fraiche 38 %
    60 g
  • timian, tørret
    ¼ tsk
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 536 kJ / 128 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen