Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g udang utuh, dibersihkan dan kulit dibuang
- 1 sdt gula
- 2 sdt arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g minyak goreng
- 1 sdt daun teh longjing, kering
- 50 g air panas
- ½ sdt garam
- Voeding
- per 1 porsi
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g