Apparaten en accessoires
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 porsi
Ingrediënten
-
air2250 g
-
paha bebek, diawetkan (waxed duck thigh) dibilas1
-
samcan babi, diawetkan (waxed pork belly)350 g
-
kecap asin premium40 g
-
kecap asin perasan pertama40 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
1 sdt gula tebu mentahgula batu (optioneel)1 sdt
-
beras basmati dibilas300 g
-
sosis Cina (lapchiong), berkisar 2 sosis, diblansir100 g
-
lapchiong hati berkisar 2 sosis100 g
-
buncis segar potong sepanjang 6 cm150 g
-
daun bawang dicincang, untuk hiasan1 tangkai
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsi
Eiwitten
21 g
Calorieën
2044 kJ /
489 kcal
Vetten
22 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hidangan Asia
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sup Sayur Kuning
50 Min
Creamy Penne Salmon
25 Min
Tumis Domba dengan Sohun
20 Min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 Std. 25 Min
Pulut Pagi
4 Std. 40 Min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 Std. 35 Min
Pasta Ragout Sayur
Keine Bewertungen
Pasta dengan Sayuran
Keine Bewertungen
Nasi Ham Pakchoy
Keine Bewertungen
Bubur Vegetarian
35 Min
Bubur Sapi dan Jagung
35 Min
Bubur Ayam Goji Berry
20 Min