Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hindistan cevizi tozu, sultan lokumlarını kaplamak için
- 500 g süt
- 175 g şeker
- 125 g irmik
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 tk şekerli vanilin
- 100 g krema
- fındık, süslemek için
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 15541 kJ / 3712 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 316 g
- Vetten
- 261 g
- Vezels
- 45 g
Alternatieve recepten
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1 Std. 5 Min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26h 50min
Süt Helvası
2 Std. 25 Min
Fındıklı Lokum
27sa 5 dk
Hibiskus Şerbeti
3 godz. 25 min
Damla Sakızlı Lokum
26h 50min
Portakallı Lokum
26h 50min
Kaymaklı Lokum
26 Std. 35 Min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26h 50min
Çikolata Ganajlı Muhallebi
3 Std. 45 Min
Keşkül
3 godz. 20 min
Etsiz Çiğ Köfte
50min