Risotto med Karl Johan svampe

Risotto med Karl Johan svampe

2.7 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portioner

Ingrediënten

  • persille, frisk
    1 bundt
  • skalotteløg skåret i halve
    30 g
  • Karl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker
    300 g
    40 g champignon, tørrede, renset og skåret i mindre stykker
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
    320 g
  • hvidvin, tør
    60 g
  • salt
    1 tsk
    1 tsk med top oksebouillon
  • vand
    800 g
  • smør, usaltet skåret i mindre stykker
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.1 g
Calorieën 1861 kJ / 444 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 69.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen