Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de azúcar moreno
- 6 yemas de huevo
- 70 - 80 g de tahini
- 270 g de leche
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- ¼ de cucharadita de sal
- 550 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Glaseado de chocolate
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 40 g de aceite de girasol
- 20 g de miel
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1881 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 19.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 166.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roscón Kinder®
10 Std. 30 Min
Bombones de chocolate vieneses
50min
Barritas de cereales con salsa de caramelo (sin gluten)
40min
Sirope de azafrán y miel
1 Std. 10 Min
Cóctel de nieve
15min
Caramelos de café y coco
1 Std. 10 Min
Cupcakes galácticos
1 Std. 40 Min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Pralinés de pacanas
1h
Enciende la magia
1h
Glorias de yema
5h 15 min
Mermelada de fresas
1h