Compatibele versies
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optioneel)
of 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optioneel) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 115 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cennet Hurmalı Avokadolu Tatlı
10 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Hurmalı Yulaf Lapası
15min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35u.
Çilekli Yulaf Lapası
20 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
3u. 45min