杏桃苹果派

杏桃苹果派

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
12 人份

Ingrediënten

杏桃内陷
  • 700 克
  • 青苹果 去皮,去核,切块(每块3厘米)
    4 个
  • 杏桃 去核,切块
    800 克
  • 红糖 (见要诀)
    1 汤匙
  • 混合香料
    ¼ 茶匙
榛子挞皮
  • 榛子 保留皮
    60 克
  • 面粉
    150 克
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • 红糖 (见要诀)
    2 汤匙
  • 黄油 冷冻,切块(每块3厘米)
    80 克
  • 1 颗
  • 面粉 撒粉用
  • 稍微搅打过
    1 颗
  • 原味酸奶 或稀奶油,上菜用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 34.4 mg
Eiwitten 3.3 g
Calorieën 815.8 kJ / 194.3 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 22.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...