Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
香蕉纸杯蛋糕
- 60 克 美国大杏仁
- 170 克 熟香蕉,甜度较高 ,切块
- 2 颗 蛋
- 70 克 鲜榨橙汁 (见要诀)
- 80 克 纯枫糖浆 (见要诀)
- 120 克 特级初榨橄榄油
- 190 克 全麦自发面粉
- ¼ 茶匙 泡打粉
- ½ 茶匙 肉桂粉
花生黄油糖霜
- 250 克 奶油乳酪 ,切块(每块3-4厘米),室温软化
- 90 克 光滑的花生酱
- 1 ½ 汤匙 纯枫糖浆 (见要诀)
- 干香蕉片 ,装饰用(可省略)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1438 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 228.4 mg