Apparaten en accessoires
Ponche de fruta com rum jamaicano
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 copos
Ingrediënten
-
ananás cortado em pedaços250 g
-
sumo de laranja250 g
-
rum branco60 - 120 g
-
rum de coco30 - 60 g
-
sumo de lima30 g
-
xarope de grenadina30 g
-
cubos de gelo100 g
-
lima cortada em rodelas (3 mm aprox.)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 copo
Natrium
3.8 mg
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
649.5 kJ /
155.3 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
26.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Momentos de partilha
9 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Camarões à guineense
25min
Zabaione
Geen beoordelingen
Bacalhau com samfaina
1u.
Mousse de chocolate branco e morango para 2
2u. 20min
Mousse de chocolate branco e morango para 8
2u. 10min
Torta doce de queijo
1u. 45min
Arroz com pinhão
40min
Cozer 300-450 g de ruibarbo
Geen beoordelingen
Pastéis de sapateira
2u.
Soufflé gelado de lima
Geen beoordelingen
Batido de molho de caramelo salgado
20min
Sanduíche de gelado de cereja e banana
11u. 30min