Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 250 克 去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切条(每条1.5×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
- 2 - 3 小撮 盐 (optioneel)
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (optioneel)
- Voeding
- per 1 一份食谱
- Calorieën
- 1986.6 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1044.8 mg