Apparaten en accessoires
炒火鸡肉块
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 完整食谱
Ingrediënten
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切块(每块3厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (optioneel)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (optioneel)2 - 3 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食谱
Natrium
1044.8 mg
Eiwitten
54.2 g
Calorieën
1986.6 kJ /
473 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
高温基础专辑
17 recepten
China
China