炒火鸡肉块

炒火鸡肉块

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 完整食谱

Ingrediënten

  • 橄榄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切块(每块3厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (optioneel)
    2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉 (optioneel)
    2 - 3 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食谱

Natrium 1044.8 mg
Eiwitten 54.2 g
Calorieën 1986.6 kJ / 473 kcal
Vetten 28.3 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...