Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco

Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
12 piezas

Ingrediënten

Focaccia
  • 380 g de agua fría
  • 10 g de levadura seca
  • 1 cdita de azúcar
  • 500 g de harina de trigo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 cdita de sal
  • aceite de oliva para engrasar
  • sal marina para espolvorear
Pesto de albahaca
  • 20 g de queso parmesano en trozos (2 cm)
  • 20 g de piñón, tostado
    20 g de almendras, crudas
  • 1 diente de ajo pelado
  • 80 g de hojas de albahaca fresca
  • 60 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 - 2 pizcas de sal
  • 1 - 2 jitomates en rebanadas (7-8 mm)
  • aceite de oliva extra virgen para rociar
  • de sal para sazonar
  • 1 cdita de orégano seco
  • 300 g de queso mozzarella en rebanadas (5-6 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pieza

Natrium 312.3 mg
Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1398.5 kJ / 334.3 kcal
Vetten 16.8 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 34.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...