Compatibele versies
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 380 g de agua, fría
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- aceite de oliva, para engrasar
- sal marina, para espolvorear
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2 cm)
-
20
g de piñón, tostado
of 20 g de almendras, crudas - 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de hojas de albahaca fresca
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 jitomates, en rebanadas (7-8 mm)
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- de sal, para sazonar
- 1 cdita de orégano seco
- 300 g de queso mozzarella, en rebanadas (5-6 mm)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
1h 20 min
Filete Wellington
2h 10min
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Barritas de avena y frutos rojos
55min
Dumpligs de matcha
45min
Cuernitos árabes de cocoa
3h
Búhos de queso
15min
Shrub de frambuesa TM6
128 Std. 10 Min
Untable de pepino y ricotta
10 min
Crema batida
10 min
Napa Kimchi TM6
86 Std.
Cinnamon rolls
2h 10min